New York here I come!

Afgelopen week heb ik mijn gastgezin gekregen! Dit was al na 10 dagen, veel sneller dan ik had verwacht.

Ik ben geplaatst in de Hudson River Valley, ongeveer een uur van New York City af. Ondanks het feit dat het zo dicht bij New York City is, is er mooie natuur met veel wilde dieren. Mijn gastgezin woont aan een meer waarin je in de zomer kan zwemmen en in de winter vriest het dicht.

De school waar ik heen ga heeft veel vakken die heel anders zijn dan hier. In Nederland heb ik vakken als Biologie, scheikunde, wiskunde en natuurkunde. In Amerika heb je bijvoorbeeld innovation and design, arts, writing en outdoor education.

Kortom, ik ben heel blij met mijn plaatsing en ik kan niet wachten tot mijn vertrek!

3 gedachtes over “New York here I come!”

    1. Een andere plek kan ook leuk zijn maar ik ben blij, Linda, dat je het helemaal ziet zitten. En die vakken in Amerika geven je een nieuwe kijk op de wereld en op je leven. Absorbeer het, geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *