post Malone

Livin’ the American life

Woensdag 9 oktober ben ik naar een nieuw gastgezin verhuisd, het is even wennen maar het zijn heel lieve mensen. Het gezin bestaat uit een vader, moeder, zoon van een jaar ouder dan ik, een dochter van 14 en een dochter van 11.

Ze gaan ook elke week naar de kerk, afgelopen zondag was voor mij de eerste keer dat ik een dienst meemaakte dus dat was wel bijzonder. Ik wist niet helemaal wat ik moest doen dus ik stond op wanneer iedereen opstond en ging weer zitten als de anderen dat deden. Af en toe werd er iets voor gelezen en zei iedereen in de kerk ineens hetzelfde, ik kreeg alles maar half mee omdat alles in het Engels was en ik daarnaast ook niet weet hoe het allemaal werkt. Mijn gastzusje moest telkens lachen als ik haar weer aankeek op een moment dat ik niet wist wat ik moest doen.

Die maandag ben ik met een paar vriendinnen naar een concert van Post Malone geweest, in Madison Square Garden, New York City. Dat was een supergave ervaring, de sfeer was echt geweldig en Post Malone was heel goed! De dag daarna moest ik meteen weer vroeg op voor school, dat was wat minder leuk maar het was het zeker waard!

Een gedachte over “Livin’ the American life”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *