De eerste stap

Vorig jaar wilde ik al naar Amerika en heb ik daar van alles over uitgezocht. Ik ben naar een informatiebijeenkomst geweest, werd geïnterviewd waarna ik ben geaccepteerd voor het programma. Omdat ik nog twijfelde, heb ik er toch vanaf gezien om een jaar op uitwisseling te gaan.

Dit jaar heb ik dan toch besloten om te gaan en heb ik me aangemeld voor het programma.

Nu ik me heb aangemeld moet ik een dossier maken waarmee EF een gastgezin voor me gaat zoeken, en daar zit meer tijd in dan ik had verwacht…

Vragenlijsten invullen, een brief schrijven aan mijn toekomstige gastgezin, foto’s toevoegen, een aanbevelingsbrief regelen, documenten laten ondertekenen door school en de dokter en een filmpje maken waarin ik mezelf voorstel.

Dit moet allemaal binnen drie weken klaar, en aangezien ik ook gewoon mijn schoolwerk moet doen wordt het lastig om het allemaal af te krijgen!

5 gedachtes over “De eerste stap”

  1. Het lijkt me een fantastische ervaring. En je bent in veel opzichten al zo zelfstandig, je redt het zeker. En de drukte rond voorbereiding, je weet waar je het voor doet. Ik ben trots op je. Liefs oma Rita

  2. Super leuk Linda,
    Amerika is een goede gelegenheid om heel veel cultuur te gaan snuiven😊
    Alvast veel plezier😘
    (Ik kwam trwns bij je blog door peter lol)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *